VÅRA TJÄNSTER

Läs om våra olika tjänster
kopplade till ditt bilköp.

car, bmw, steering wheel-1281640.jpg

Bilköp & vägledning

Vi har alltid bilar i lager med bra priser & förörmånliga finanser. Ibland kan det vara svårt att veta vad man är ute efter? Vi lyssnar på era behov och hjälper er hitta en bil som passar just er.

Har ni vidare önskemål ser vi till att hitta just bilen för er med rätt kringutrustning samt byter vi gärna in er befintliga bil.

Biltvätt & rekond

En ren bil lever längre brukar man säga. Hos oss på FB Motor hittar du biltvätt och rekonditionering. Ge din bil den glans den förtjänar.

Vi erbjuder en stor variation av tjänster såsom biltvätt, invändig tvätt, rekonditionering och mycket mer från 99 kr.

Garanti

Har du nyligen köpt bil? Vi erbjuder Svensk Bilhandelsförsäkring på alla våra biler vilket ger er den extra trygghet om och när det oförutsedda sker. En extra trygghet som ersätter de flesta kostsamma reparationerna.

Självklart alltid med 0 kr i självrisk samt snabb och effektiv skadehantering. Vi är mån om våra kunder och ett ökad trygghet vid ägarbytet prioriterar vi.

Finansiering

Vi löser finansieringen och erbjuder er ett skräddarsydd lösning för era behov och krav. Genom ett bra samarbete med Santander och Mymoney kan vi erbjuda dig en stor variation av upplägg. Med kontantinsats från 0 kr.

Vi köper & säljer din bil

Dags att sälja bilen och skaffa något nytt? Slipp oseriösa köpare som tar upp din tid och energi. Vi löser det oavsett var bilen befinner sig i landet.

Vill du sälja din bil till den högsta summan så har du hittat rätt. Vi sköter all logistik, rekond, annonsering, fotografering, finansering & garanti så du kan ha tid för annat.