Om oss

FB Motor med Sveriges mest kundcentrerad bilfirma med hjärta för kundrelationer och stor passion för bilar, välkommen in på en varm kaffe hos oss.

Idag är vi 5 stycken anställda på FB Motor som tillsammans gör vårt absolut bästa för att både vi och våra kunder ska trivas vid ett bilköp.

Om vi inte har det ni söker så erbjuder vi också oss att hitta just den bilen du söker och som passar just dina önskemål. Vi sköter både inköpet samt transporten för att göra ditt bilköp lättare i slutändan.

Vi på FB Motor både köper in samt säljer bilar. Vi erbjuder en schysst inköpsvärdering samt sköter utbetalningen så att ni lämnar ifrån er bilen när ni har fått in pengarna på kontot.

Vi på FB Motor vill vara en pålitlig partner för våra kunder och vårt mål är att kunna erbjuda den bästa övergripande servicen samt ha en tilltalande prissättning på våra bilar.

Vi på FB Motor vänder oss till dig som strävar efter en högklassig service. Vi erbjuder noggrant utvalda bilar som levereras med generösa garantier då vi tillsammans har över 18 års erfarenhet inom försäljning av bilar.